Home

Ontvang meteen tien gouden tips om te leren quilten uit de vrije hand

Je houdt van quilten. Het quiltvirus heeft je compleet te pakken. Je kunt binnen twee tellen helemaal verliefd worden op een mooie stof of een nieuw quiltpatroon.

Alleen het doorquilten van je quilts levert soms problemen op. Het maken van mooie quilttops is waar jouw hart ligt, maar het doorquilten kost je vaak bloed, zweet en tranen.

Zet je afbeeldingen aan om deze foto te zien

Herken je dit?

  • Je hebt nog minimaal vijf quilttops die liggen te wachten om doorgequilt te worden.Natuurlijk zou je ze heel graag af willen maken zodat het echte quilts worden, maar je ziet er zo tegen op!

  • Je bent als de dood om jouw mooie quilt te verpesten als je hem gaat doorquilten. Want als het mislukt is al je harde werk aan de quilttop voor niets is geweest.

  • Jouw (klein)kinderen willen dolgraag zo’n mooie quilt van jou, maar doordat je ze niet kunt doorquilten komt er nooit een quilt af.

  • Als je filmpjes ziet over machinaal quilten zou je willen dat jij dat ook kunt. Je hebt het weleens geprobeerd,¬†maar het leek er niet eens op. Wat een geworstel!

  • Je weet dat je hulp nodig hebt om het te leren. Je zou ooit wel workshop over quilten uit de vrije hand willen doen, maar het komt er maar niet van.

Als je niets doet, liggen die quilttops over vijf jaar nog ongequilt in de kast. De stapel wordt steeds groter. Dan wachten jouw kleinkinderen nog steeds op een mooie quilt van hun oma. Ze zullen nooit op het bed of aan de wand terechtkomen waarvoor je ze hebt gemaakt. Elke keer als je de kast opent en jouw mooie quilttops ziet liggen, baal je van jezelf.

Hoe lang ga je nog zo door? Hoe lang blijf je nog twijfelen aan jezelf of jij het wel kunt? Wanneer hak jij de knoop door?

Wil jij het nu echt anders? Wil jij graag leren hoe je jouw quilttops met gemak en plezier kunt doorquilten? Download dan het ebook met de tien gouden tips om te leren hoe je jouw quilt kunt doorquilten met de naaimachine.

Dit is wat anderen over de online quiltcursussen van Marlies zeggen:

“Hallo Marlies, even laten weten dat ik heel erg geniet van jouw aanpak van de cursus.
Duidelijk dat je hier erg goed over nagedacht hebt en ook zelf allemaal ondervonden hebt.
De opbouw is prima en zeer visueel; ik het prima kan volgen.”

“Hallo Marlies, het quilten uit de vrije hand lukt mij al vrij aardig dankzij de cursus. De cursus is voor mij een goede stimulans. De uitleg en de filmpjes vind ik duidelijk. Het is natuurlijk ook gewoon veel oefenen. Iedere maand nieuwe oefeningen vind ik ook prima, je hebt dan voldoende tijd om de les weer onder de knie te krijgen. Deze cursus is een aanrader.

“Hallo Marlies, ik ben zeer tevreden over de cursus. Het is duidelijk ( vooral met het filmpje) uitgelegd.
Ook vind ik het prettig om eens in de maand een nieuwe opdracht te krijgen. Op deze manier kun je goed oefenen en houd je ook nog tijd over voor ander quilt werk. Ik heb inmiddels een grote quilt af kunnen maken en toch geoefend. Mocht ik iemand weten dan zal ik het zeker aanraden. Een duidelijke cursus.”